♥ hunnybunnybaby ♥
saya pening

Tuesday, April 19, 2011 @ 5:23 AM | 0 Comment [s]

ntah pape la tajuk aku nie an....kowg mesti dh saket pala otak nk mlayan karenah aku y ntah pape...bia la,de aku kesah???okeyh....actually aku sje je nk update blog aku nie 2kali...nie nme nye krajinan y dh tahap mlampau...lgpn jiwa raga aku y dh sbakul nie pn tgh saket lg...aku xtaw la nk luah at ane...so aku pn ngn lincah nye mnaip at blog nie...so what luw kowg rse aku nyemak...aku nye suka la..nie blog aku...huhuhu...okeyh3....jao nye nyimpang niat suci aku nie...yup...aku mmg pening gler skang nie ngn situasi aku y mcm the rock belasah stone cold at wwf...(eeiiuuww sejak bler lak aku nie tgk wwf)..pape jela ek...aku rse mcm nk belasah org pn de...nk tampar org 2 laju2 pn ada...agak2 la kalau dia makan penampar free aku mau stahun gigi depan dia xtumbuh2....hahaha...bapak jahat gila ayat aku...biar lah...aku mcm nk je ckp at dia yang hampir semua org dlm dunia nie(top sgt ker dia) nyampah plus tahap dh muntah 2,3 baldi dh dgn dia....ish ish ish...tp dh nk wt cmner dh 2 kenyataan nye...ko terpaksa la mnerima hakikat nya...tp dh nk wt cmner,ko kn spesies alien y xsedar diri,bajet hot,syok sendiri....daaa,kalau ko xsuka aku,ckp jela dpn2,xyah la nk wt muka ala2 suci lagi nyampah 2 dpn aku....ko ckp jalan ngn aku slama 15minit utk g kelas n balik hostel,bosan..sbenarnya aku diam sbb aku nk pergi jauh dr ko...tp mamat sengal 2 nyusahkn keadaan aku....tp ko jgn risau lah,pasnie ko mmg xkn nmpk aku mcm last post aku 2 la...pandai2 la ko carik kwn bru...ko kn hot(smbil agkt tgn ker bahu,mata jeling),smue owg nk kwn ngn ko...mao muntah 5baldi aku pasnie...jgn risau ek,ko pk mamat 2 syg gler at ko...daaa,tlg la...die just nk pmainkn ko je...ko 2 y buta...serius aku ckp aku mmg syg ko mcm adk aku sdiri...aku leh telan lg pe y ko tipu n putar belit...tp aku dh xmampu nk telan bler aku baca blog ko...sowi la,jgn pk aku stalk blog ko...aku baca pn sbb de owg gtaw aku...pg2 buta dh suh aku wt dosa...ish ish ish....mls aku nk ckp pape lg dh...serabai pala otak aku ngn ko...

Labels:



Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!