♥ hunnybunnybaby ♥
For Couple.READ it or just IGNORE it :)

Sunday, May 29, 2011 @ 12:09 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum.....nk tanya la an agak2 an berapa ramai perempuan yang xpernah menangis sebab lelaki???menangis sebab putus cinta??cuba gtau aku..kalau ada mmg aku tabik gler ah..hati kau mmg kuat...tp buat masa sekarang aku belum jumpa lagi lah..sbb selalu yang aku nmpk bila gado ngn balak,ngs(mcm la ko x :p)..pas2 aku selalu gak baca majalah2 wanita yang mama dok beli,pn mesti sal kisah wanita..nk kata lelaki nie xadil,xleh gak..nak kata wanita nie ngade2 pn xleh gak...yang boleh ckp skang masing2 ego..yup EGO..lelaki ngn ego nye,perempuan ngn ego nye..just org ckp lelaki ego die lbh tinggi dr perempuan...nk tau kenapa??sbb lelaki pantang kena cabar atau tgk org yang lemah dr die lebih mgatasi die..yup...2 lelaki...dan de certain lelaki suka cgt buat org yg die cintai n syg ngs..pelik an...tp 2 la kbenaran nye...tp org ckp klemahan sorg lelaki tletak pd org yg die cintai n syg tp xsmestinya kekasih die tp leh jd mak die,adik die n sedara mara perempuan die...dan kekuatan wanita tletak pd air mata nye..tp de certain lelaki mls nk mlyn sbb kdg2 de certain perempuan nie y mmg dh tau trick2 utk mgenakn lelaki iaitu ngn cara merajuk dan ngs..tp bg perempuan mcm aku(erkkk :-/)jenis manja dan mmg dr kecik dh cmnie,air mata die mmg akn sng gila kuar even utk 1perkara y xsepatutnya ngs pn die ngs gak..ish2 nie susah gak spesies cmnie an...balak die mmg kne sabar gler2 la..tp perempuan jns nie majok n ngs die xkn lme majok hanya bila kena ngn cara pujuk...kalau xkena cara nye alamat nya btambah2 majok la perempuan 2...dan 1lg,hati perempuan cpt cair,tsentuh dan sgt2 sensitif dan rapuh...bila sekali die hancur,mmg susah gila2 nk cantum alek..cm2 gak bila die jth cnta,mmg cnta mati la...mlaiekn perempuan 2 player...tp player die hanya jd dsbbkn :
  1. bajet hot ( spesies nie mmg xyah lyn,sbb die fikir semua lelaki nk at die and fikir semua org suka ngn die.perangai die lak mesti control ayu+tgedik2 scara automatiknya bila lelaki lalu dpn die)
  2. dipermainkan ( nie lak jenis yg selalu kena tipu atau dlm erti mudah dipermainkan oleh kaum lelaki.dan die myb jd cm2 sbb tgk ibu atau sesiapa pn yg kena cm2,so die automatik dlm fikiran die semua lelaki sama je)

    please dont cry :'(



    Aku rasa 2ja yg myebabkn sorg perempuan 2 jd player...lelaki aku xtau la plak an sebab aku bukan lelaki tp aku perempuan.tp de certain perempuan even die byk kali kena tipu dan dipermainkan,die xkn jd player sbb die percaya semua 2 hikmah dan ujian y dberi.jd player xpe lg,jd jgn peng or lesbo dh ek..minta simpang la..okeyh la..aku pn mls nk merapu pnjg2 sbb mood kurang baik sbb Mr Lemon xtau npe ttb bad mood smcm.xpela,pendam jela dlm hati.Nie 1lg perangai perempuan suka pendam dlm hati,xsuka luahkn apa yg die rasa.dan panduan utk pasangan kekasih :

    1. utk lelaki : jgn sekali2 buat sorg perempuan 2 menangis.
    2. Jaga la pasangan kita dgn sebaik nya  kadang2 org yg korg fikir bukan yg tbaik,org yg korg slalu sakiti 2lah sorg pasangan yg tbaik buat korg.
    3. Jangan cari cinta,cinta akan dtg sendiri,bila dia dtg korg akan rasa bahagia yg teramat2 la cgt..
    4. Sentiasa bertolak ansur dlm apa jua keadaan.jangan hanya sorg ja yg beralah dlm semua keadaan.
    Bertuah la lelaki atau perempuan yg dpt kekasih yg penyabar dan jgn sia2kan pasangan anda. :)




    Labels:



    Older Post | Newer Post
     kanak-kanak riang


    Bie Syuhada


    Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


    GPS

    Diary About


    Mari-mari

    Instagram

    The Credits!

    Template by : Farisyaa Awayy
    Basecode by : Nurynn
    Full Edited : Bie Syuhada

    Best View at GOOGLE CHROME!