♥ hunnybunnybaby ♥
kwn2 sy..sy syg dieowg :)

Sunday, May 22, 2011 @ 10:01 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum...okeyh arinie aku nk cita pasal kwn2 aku..mula2 aku nk cita sal kwn aku time sekolah menengah dolo2...kitaorg start rapat pas kitaorg sama2 aktif ngn PBSM SMKJ..time 2 lak aku xd kwn sbb .......(ane leh cita,sebok je korg nie..huhu)kitaorg sama2 nakal(nakal ker? :p) dan macam2 lagi..byk kut kenangan kitaorg sbenarnya..actually aku kenal syima dr sekolah rendah lg tp xrapat sgt..fza pn sama..pah lak time sekolah menengah..serius aku ckp aku bertuah gila dpt kwn2 mcm dieorg..even kitaorg masing2 dh jauh tp still lg contact wlupn kdg2 aku tlupa nk contact dieorg pai kena marah..huhuhu T.T xpe2..mmg layak pn kena marah,spe suruh lupa mmbe..hehehe...nk cita sal apa yg jadi mmg kne type 2,3,4 blog la jwb nya..so aku ringkaskn jela ek..hehehe...comel2 an kwn2 aku..tgk la aku cmner(koya nk mampus la mg nie..hahaha)...okeyh la,the thing that i want all of you to know that i really proud have friends like all of you and love you all..kita tgk ek siapa yang kahwin dlu..huhuhu... sayang korg...




Labels:



Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!