♥ hunnybunnybaby ♥
Saya Dah Malas Nak Fikir :)

Monday, May 2, 2011 @ 12:52 PM | 0 Comment [s]

okeyh...aku seyies mmg mls dh nk fikir masalah aku n kwn baik aku 2...mmg susah nk terima ats apa yang dia buat at kita...tp kita tpaksa redha je...aku cuma leh ckp y aku xpernah detik ppn dlm hati aku nie jeles or dlm bahasa melayu nye cemburu ngn awk...okeyh..sy ngaku sy xscantek n xhot mcm awk...tp sy xkesah pn...skurang2 nye de owg y masih syg n tahu kwujudan sy dlm dunia nie..awk ckp sy hanya nk perhatian dr semua owg sbb 2 sy buat cm2???maaf..sy bkn perempuan jns cm2...sy xperlukn pn perhatian 2 semua..atau awk y sbnr nye cemburu bila org bg perhatian at sy bkn at awk
??huhuhu..lawak je rasa an...ntah la....y pntg we still sisters...yup..pas pe y jd hbgn kteowg makin rapat....seyes ckp....luw iktkn aty,aku lgsg xnk mnx maaf ngn die sbb bkn slh aku pn..tp bler do marah aku,nk tgu slh sowg dtg mnx maaf mmg x lah...yela kami 2owg nie ego bapak besar gler...huhu...n last aku y minta maaf...adil la 2 an...die pn ckp let it be...we are sisters,just a normal thing when we hate each other...huhu...and baru2 nie kteowg g kuantan ngn ku we,naz n hasnan...fun siot...kteowg bgila2 bsme...aku n die beli gelang friendship,sweet ork??hahaha...lawak rse mcm kami nie lesbian lak....hahaha...pai kan balak die fikir rantai y die beli y huruf S 2 nme aku...ngek btoi la ...xd mse aku nk couple sme jenis...wt dosa je...huhuhu
btw,aku tgl 1paper je lg utk abskn final exam sem nie...dh la paper statistics...uish...aku n statisics nie mmg xleh bkwn lgsg,tgk muka pn xleh...ntah la...xtaw npe...y pasti aku mmg xsuka nombor2 nie dr dlu...fobia siot..teringat zaman silam...huhuhu...nk stdy2...tkt aku tgk kecik stdy...hehehe... :)

Labels:



Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!