♥ hunnybunnybaby ♥
first time buat kuih :)

Tuesday, August 30, 2011 @ 12:15 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum....aku pernah ckp an yg sepanjang raya aku tak nak update any entry or status right??tapi kan masalahnya aku tak mampu la...hahaha...aku sayang nak tinggalkan blog grape aku nie bersawang lelame...so sekarang ni aku dah ada dkt kg halaman aku..Taiping,Perak...dan aku pun dh jumpa jap atok dan nenek aku sebelah abah dkt Parit Buntar..dan for the first time aku buat kuih raya tahun nie dan menjadi...huahuahua...eleh,berlagak gila..mmg la jadi sbb takat buat kuih honey cornflakes ja,mmg senang dan jadi la..hehehe...at least aku belajar gak an3??huhuhu...so sekarang kitaorg masih lagi tak tido...ala biasa la bila kumpul ramai2 ni mmg la byk benda nak borak dan gosip...pastu siapkan last preparation utk raya besok..at least bila bgn sok pagi tak ada la kelam kabut...yg kalut bila nak mandi jela berebut bilik air...huhuhu...tapi tak berapa best sbb tak semua balik tahun nie sbb giliran mak mertua...huhu...xpe2,raya ke2 semua akn berkumpul..okeyh lah,aku pun nak siapkan baju2 utk besok....btw SELAMAT HARI RAYA :)

Labels:



Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!