♥ hunnybunnybaby ♥
Selamat Hari Raya Aidilfitri =)

Sunday, August 28, 2011 @ 12:13 PM | 2 Comment [s]


Assalamualaikum...tinggal lagi sehari je lagi kita nak raya. wuarghh! xsabar lak rasa nak raya. agak2 umur mcm aku nie dpt duit raya lg x??hehe. aku kan masih muda lagi. hahaha. perasaan bbeno la aku nie. dan hari ini aku dah nak balik Perak. balik Kamunting dan Parit Buntar. lama kut xjumpa tok dan tok wan. rindu ker?? hahaha. mesti la. sekali-kala balik confirm2 nak lepak dgn saudara mara aku yg ramai 2 just tak bestnya tahun raya rumah mak mertua masing-masing dan abah kena keja!! arghhh! tahun ni tak dpt raya dgn abah dan jugak najmie sbb dia raya dkt mesir taun ni. so aku,mama,angah dan waney jela balik kampung. sedih kut sbb first time najmie tak ada dgn kitaorg. sebenarnya motif aku post kali nie sebab nak gtau yang selama hari raya nie aku maybe tak kan update status atau pape entry dkt blog dan fb. yela nama pon beraya kan, tak kan la nak beraya dpn laptop lak. mcm tak ada life dan saudara je an. huhu. so officially blog akan bersawang dgn binatang-binatang semua sampai la maybe raya ke3 atau ke4. selepas itu, Miss Grape is back!

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI,MAAF ZAHIR BATIN(batin de ker??haha)
ENJOY YOUR RAYA!!! =)

Labels:



Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!