♥ hunnybunnybaby ♥
Beauty Setiu Wetland :)

Sunday, September 18, 2011 @ 3:55 PM | 2 Comment [s]

Assalamualaikum. Selesai sudah sampling di Setiu Wetland. Serius sangat penat tapi best gila. Yela bukan senang korg nak dpt peluang pergi tempat mcm itu. Sumpah cantik gila la!! Kitaorg dpt rasa mcm mana jadi nelayan dan ada certain course mate aku yg g cari lokan. Mmg sempoi la aku ckp. Yela korg igt senang ke bdk2 mcm kitaorg nie nak buat semua itu. Sbb 2 aku ckp Diploma Perikanan sgt best!! Sbb korg dpt peluang utk pergi pulau secara percuma! Pastu pergi tempat2 yg tak lagi tercemar dgn apa2 pon dan mostly korg dpt rasakan betapa susah dan penatnya seorang nelayan nak melakukan kerja dieorg. Nanti kitaorg akan pergi sampling dkt Tasik Kenyir lak. Dan 21/9 nie kteorg akan buat induce breading iaitu ternak ikan sendiri dan jaga ikan2 itu mcm anak sendiri. Aku tak nak ckp byk cgt. Korg tengok la gambar pemandangan dkt sana. Tempat 2 plg the best la!!

credit to yus

credit to yus

credit to zul

credit to yus

our lecturer sains perikanan

cari lokan(credit to zul)

credit to yus

credit to yus

credit to zul

credit to zul

bermain2! (credit to yus)
Sorry la aku xbawak kamera so terpaksa la ambil gambar2 2 semua dari cik Yusfariza dan encik Zulkifli Alias. Thanks to them for the beauty pictures. And big thanks to our lecturer Dr Siah(Sains Perikanan),Puan Suzana(lab assistant),Encik Shahrul,Encik Idham and all staff that care and teach us. We had a great time there! Thanks!!

Labels:



Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!