♥ hunnybunnybaby ♥
Lecture vs Student? who gonna win?

Tuesday, September 27, 2011 @ 8:54 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum. wuargh sangat bosan lor menunggu anak-anak ikan menetas. adey aku dah jadi ibu! hahaha. ibu ikan je okeyh. kitaorg diarahkan untuk menjaga anak-anak ikan dan menternak ikan-ikan tersebut sampai la dia besar. sangat seronok walaupun bosan dan menyampah sbb kitaorg saket hati dah nak dekat final dan semua org busy dgn mcm2 hal lecturer nie pulok sibok nak buat kelas dan sebagainya. mmg agak geram sebenarnya la tapi kita sbgai student kena redha jela dgn apa2 kerja or tugasan or anythng that our lecturer bg kan? so tak payah la sampai nak maki-maki lecturer 2 atau segala bagai. ingat dik, tak berkat ilmu nanti yg lecturer 2 bg dekat kita. we as a student kena la redha dan terima apa saja yg lecturer bg. mmg la kadang2 kita panas gak dgn certain lecturer yg kdg2 2 saja cari pasal dgn kita but what we can do? penat je kita bebel2 tapi apa yg kita dpt? penat je kan? lecturer still teruskan apa benda yg kita tak suka. Kita kena ingat lecturer dan guru 2 yg bg kita ilmu yg sblom nie diri kita nie tak tahu apa2, yg kosong terus jadi tak kosong, yg biul terus jd tak biul. mama selalu pesan dgr je apa yg lecturer or cikgu suruh ( myb mama ckp sbb die cikgu gak kut :p) okeyh2. mcm nie jela senang cerita kan kita dengar je, buat muka toya je. tak payah nak kutuk2 segala bagai. REDHA je. simple dan tak serabut otak. okeyh, aku nak sambung tengok2 telur-telur ikan yg dh menetas. yeay!! aku dh jadi mama(mama ikan) :p

Okeyh cukup bebel hal 2. aku masih lg setia menunggu dkt hatchery air tawar nie utk menjaga anak-anak ikan aku. rasa excited gila kut bila tgk telur-telur ikan nie menetas. rasa mcm kita plak yg melahirkan nie. hahaha.

Labels:



Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!