♥ hunnybunnybaby ♥
Faker

Tuesday, October 25, 2011 @ 6:22 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum.. Blog saya dah penuh dgn sawang. Cepat2 cuci. Huhu. Okeyh kepala aku mmg agak biul sikit gara-gara duk umah tak buat pape. Btw,smlm sempat gak la shopping dan beli gelang baru.hehe. Sehari sblom nye aku,wani,najeha dan zura g tgk wayang cerita Al-Hijab.Okeyh cerita 2 mmg dah lama keluar but whatever. Kita redah je :) Actually aku bkn nk bebel pasal apa yg aku buat sepanjang cuti nie. Just aku nak tanya la kenapa ek zaman sekarang org suka jd palsu. I mean be at faker. Pas2 kenakan org. Cmnie ceritanya.

L.O.V.E <3


Aku ada sorg junior nie kira mcm 1kepala la ngn kitaorg. Selalu gak la dia cerita masalah dia dgn awek dia apa semua. Tapi tiba-tiba smlm dia IM aku at fb bg link profile fb dan blog some1. Bila aku tgk nama bkn nama awek dia tapi gambar awek dia. Aku terfikir asal lak nie. Pas2 aku tanya dia dan dia gtau rupa2nya selama nie awek dia yg gunakan semua gambar2 fb si A nie. Dan si junior hanya contact dgn awek dia hanya melalui fb dan skype. Okeyh skype! Tapi just junior nie je yg on cam dan awek dia bg alasan dia tak ada cam. Dan dieorg tak pernah contact thourgh fon. Okeyh mmg kerja gila sebenarnya. Actually diaorg kenal pon melalui kwn si awek nie. Bila junior nie tanya,kwn dia ckp nnt dia explain dan bila call xnk angkat. Masalahnya junior aku nie tak pernah kenal diaorg dan tak tahu kenapa diaorg buat cm2. Bodoh gak manusia sekarang ek. Yg aku tak phm 2 apa la masalah awek 2  dan junior aku nie pon satu,percaya bulat2 dkt perempuan 2. Haish, kenapa la nk jd faker dik ooii?!! Jadi la diri sendiri,tak susah pon. Kenapa mesti jadi org lain utk pikat hati org. Haish tak faham betul aku dgn situasi nie. Bila kita cantek,org sibok nak jd diri kita sampai sanggup buat akaun fb guna gambar org lain. Bila hodoh, semua org pulau dan pergunakan kita. Aku btoi2 tak faham org zmn sekarang jenis mcm mana. Satu je nasihat aku Jadi diri sendiri, org akan terima diri kita jika dia betul2 ikhlas dgn kita, jgn sebok nak jadi org lain :)

Labels:



Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!