♥ hunnybunnybaby ♥
Kerana Santai Seni aku korbankan cuti :)

Tuesday, October 11, 2011 @ 1:12 PM | 2 Comment [s]

Assalamualaikum.. wuargh!!! YEAY!!!! selesai sudah dgn final exam kali nie! even excited tapi tetap takot gara-gara mulut sorg lecturer yg ckp paper dia hampir 90% yg akan gagal!! argh! aku tak nak repeat paper 2. xmau3. Sekarang hanya doa jela yg aku lulus semua paper 2. dan sekarang aku kembali busy dgn event. adey,tak larat dah sebenarnya nie sbb igt cuti sebulan nie aku nak cuti dan tak nak buat pape. Tapi kesian lak dkt kwn aku yg sorg 2 tak ada org nak tlg dia utk event nie. Dan dgn hati separuh rela,aku join :) So utk semua student UMT nantikan Santai Seni okeyh. So for who that have talent,boleh la dtg dkt kafe baru mlm nie. Nama pon Santai kan,so even nie mmg akan santai je. Dan event nie tak ada kenakan apa2 bayaran pon. Dan bukan semata-mata bergantung pada band or nyanyian sahaja. Siapa-siapa yg boleh bersajak,main muzik,nyanyi,nasyid,menari korg boleh je tunjuk talent korg time event nie. Mana tau nanti tiba2 korg bummm!!! jadi femes. hahaha. So anything korg boleh contact dgn awang our TM(klik) or korg leh tnye talhah.. Dan event 2 akan diberitahu kemudian bila akan dilangsungkan. Just wait and see! Gonna be the blast event ever!! :P

Labels:



Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!