♥ hunnybunnybaby ♥
Ready! set! GO!!!!

Thursday, October 6, 2011 @ 12:52 AM | 2 Comment [s]

Assalamualaikum. wuargh! lama gila kut aku rasa aku tak update pape entry baru. sorry lor sbb aku busy dgn Pesta Konvo UMT dan esok aku dh nak final,okeyh ulang lagi sekali aku dh nak FINAL! tapi aku still lagi relax,cool,sibok on9,bertambah2 malas. aduh,mmg masalah besar kut. Dan masa yg sama jugak la lecturer Aqua nak buat test,assgment dan report. adey,byk bebeno kerja deh. dan aku tak boleh balik awal mcm certain bdk2 diploma lain hanya disebabkan santai seni. grrr ~ mmg bikin panas hati sunggoh la. dah la aku cuti sebulan ja time 2 la korg sibok nak buat santai seni segala bagai la. aku tau la korg degree baru masok. kitaorg tak kacau pon cuti korg, so jgn la kacau cuti aku! arghh! (salahkan bdk degree pdhal diri sdiri yg mgatal nak join :p). okeyh la aku pon tak nak merepek panjang pon sbb first paper aku adalah teknik eksploitasi sumber akuatik. aku nak kena hafal semua jenis segala bagai pukat okeyh. semua jenis PUKAT yg ada dlm Malaysia ni. Serius aku rasa aku dah separuh jd nelayan :p. btw Good luck to all Diploma Perikanan UMT tahun1,2 and especially tahun3. nie tahun last korg okeyh,be the best! always gonna miss all of you :) kteorg adik2(adik ke?) mendoakan setiap kejayaan utk semua org. study smart not study hard okeyh :)


Labels:



Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!