♥ hunnybunnybaby ♥
Cuti yg bosan :)

Friday, November 11, 2011 @ 2:14 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum...

Blog aku dah penuh dgn sawang balik dh. Cepat cuci! okeyh aku tak ada la nk cerita byk mana pon. Nak cerita pasal raya haji pon hurmm just yg lain aku tak raya ngn parent aku tapi aku ikut family pakcik dan zakuan,alif dan ikah beraya dkt Tanjong Ipoh,Kuala Pilah,N9. Urmmm,nothing interesting just kitaorg buat bbq kambing,ayam dan lain2. Pas2 masak dan bising ramai2 tapi aku dan yg lain sedap tdo (ketara malas). Itu je kut. Pg raya pon kteorg tak ada lah pakai bju raya segala semua, bgn pon pukul 10pg. :p biasa la. hehe. Lepas tu,hari isnin kteorg balik Subang Jaya semula dan tinggal aku dan zakuan je dkt rumah. Bdk2 semua hantar g Bkt Beruntung. Aku bermaharajalela. huhu. Keluar hang out dgn membe. Tapi most all the time aku habiskan masa dgn on9. Okeyh, aku tau aku on9 tapi biasa la aku time 2 tgh mood sedih so malas nk update blog tchenta nie gara2 sedih dgn tuuuuttttt(sila baca entry sblom nie utk tahu kisah nye :p) Dan sekarang aku dh dkt rumah dkt Pdg Besar dan besok aku nk balik Terengganu. Sumpah malas.huhu Aku rasa itu je kut. Kalau aku igt apa yg berlaku time sepanjang cuti aku 2,nnt aku cerita ek.

Haaa! aku teringat satu benda. Actually entry nie khas nk kenalkn kwn baru aku. Urm kitaorg kenal dkt 1chat web nie yg kebetulan aku masuk. So borak punya borak,baru ku tahu mamat 2 model. haiya mak! But dia sempoi,sumpah seronok gila borak dgn dia. Otak dia mmg superb la! Sumpah aku suka gilak kwn dgn dia. Ada rasa nak ngorat dia x? hahaha. Serius kalau korg tgk muka dia, mmg perempuan2 semua nk. Hensem,cute,bakal doktor bhai! dan penting sekali solo okeyh. haha. Aku panggil dia moyang Afiq even kitaorg sama umo dan dia lahir bln11. Hah! de aku kesah? aku tetap nk jd muda dr dia :p So buat gadis2 di luar sana siapa nk ngorat dia,ngorat la. Tapi kalau xdpt jgn slhkn aku :p

p/s : to moyang Afiq. Ampunkan saya sbb curi gambar awk yg awk bg ari2 :p Xmao mrh,nnt kedut muka awk yg hensem 2 :P

hensem x? :p

terer masak bhai!tbaik lah!

pic feveret aku,so dont ever dare to take it from me :D

Labels:



Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!