♥ hunnybunnybaby ♥
Episod Kahwin

Sunday, March 25, 2012 @ 9:17 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum.......... korang-korang apa khabar? best cuti? err cuti?? maaf, hanya budak diploma sahaja yg bercuti dan buat budak degree, selamat menempuhi semester baru.. sooo, intro?? hurm.. aku memang fail bab-bab nak buat intro semua nie.. So why not we just straight to the point jelah ek. Nak story mory pon tak ada la sangat. But got something wanna tell.. Aku nie bukan lah jenis suka tengok Melodi atau apa-apa hiburan yang sebar gosip nie. Tapi disebabkan hari nie hari bercuti buat warga Perlis dan negeri-negeri yg bercuti sabtu dan ahad, aku terpaksa lah mengadap cerita mcm tu gara-gara remote dicontrol 100% oleh mama dgn wani. Awal-awal aku duk dalam bilik, tp aku keluar jap sbb nak bersiap nak keluar dgn membe aku. Sekali time tu Awal tengah propose Scha. Damn, aku terus duduk atas kerusi dan tengok. Sumpah sweet bhaiii!! And that huge,big tedy bear name Yuno that Awal gave to Scha. Seriously aku cair okeyh bila laki seromantik Awal propose kau live at tv. Dan aku mula menyimpan segala angan-angan..... Okeyh! Stop dreaming babe, study pon tak habis lagi mengatal dah nak kahwin.

                             this the moment when awal propose scha


Actually entry nie aku nak wish Selamat Pengantin Baru * baru lg ker babe?? hahaha* untuk my sweet baby friend Aida and her husband for their wedding yesterday. Cepat aku nak anak sedara *hahaha* Sorry gambar pengantin kurang, nie pon amek dr fb dia sebab agak kelam kabut dan terlupa nak bwk kamera *sorry I'm clumsy* Semoga kekal hingga akhir hayat =)

aida and eizan 



wanted =p


Labels:



Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!