♥ hunnybunnybaby ♥
21st Awesome Birthday =)

Saturday, April 14, 2012 @ 11:36 PM | 1 Comment [s]

Assalamualaikum....

happy birthday to me,
 happy birthday to me,
happy birthday,happy birthday....
happy birthday to me =)

okeyh selesai nyanyi. Today 14 April 2012 is my 21st birthday. Aku dah tua. Mama pesan, no more teddy bear or domo-kun, and no more play like a little kid yg tak cukup akal. Be a matured woman. hah? jadi wanita?!! errr mama, ampun dan maaf dipinta, along masih nak lg jadi kanak-kanak riang boleh tak? heeeee~ Sudah cukup merapu,membebel. Hari ni celebrate birthday aku dekat Hotel Bustani, Jitra Kedah. My birthday cake is......... taraaaaa Chocolate Indulgence by Secret Recipe and my dinner chicken chop. fuhhhh, memang makan besar la kitaorang hari ni. Yang kurang cuma satu jela Najmi,my lil bro yg study dekat Mesir tu. Gila rindu dekat dia dan dia tak lupa birthday kak long dia yg tiap-tiap hari gaduh ni.

potong potong

chocolate indulgence =)

abah <3

muka serius potong kek =D

wanie xsabar nk mkn =D

ngauummm 

potong utk mama n abah

my lovely parents

yummy =)

abah pn mkn =p

they damn sweet and romantic


And one more thing, biiiggg thanks to my hot twitter brother Muqris Alif for gave me a suprise dkt twitter and updating bout me at his blog (sila jenguk blog dia ) And also big thanks to all my friends at twitter,facebook,fon,blog and tempat2 lain for wishing me. Love y'all Mmmuaahhxx XOXO

my super duper hot brother at twitter

Labels:



Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!