♥ hunnybunnybaby ♥
Ashraf&Nini Solemnization

Sunday, May 27, 2012 @ 12:20 AM | 0 Comment [s]

credit to shutterholic photography 

macam selalu minta ampun dan maaf sebab lama tak update apa-apa cerita dekat sini. Bukan apa, dah tak tahu benda apa nak bebelkan, so diam-diam jela, lgpon ada ke yg sudi jenguk blog usang ni? heee~ Buat yg sudi mengunjungi blog ini saya mengucapkan ribuan terima kasih dgn penuh ikhlas dari hati yg suci lg murni dan dgn ni sy merasmikan pembukaan blog sy. yeayyy~ *claps* (lari tajuk -.-')

Sbnrnya malas nk update sebelum ni sbb takdo gambar ye, kang ada pulak org kata kita ni mereka-reka cerita. Jadi update something bila ada gambar je boleh dak? =D

25hb May 2012, Mohd Azril Ashraf bin Haji Abd. Raof dan Nini Abdullah *maaf sy terlupa la nama penuh pengantin perempuan* telah di ijab kabulkan dgn sekali lafaz di kediaman Nini. wahhh mcm pemberita saya =D So here the pictures, bak kata yuna "di setiap gambar ada lagu" tp nk ubah sikit "di setiap gambar ada cerita".

saat dinikahkan.
sekali lafaz je oo..practice gila lah..Alhamdulillah =)

menunggu suami tercinta

mas kahwin buat isteri yg tercinta 
menyerahkan mas kahwin

cincin disarung 
alhamdulillah
malu malu =D
cousins =)
kitaorg mmg kaki penyibok =D
damia~!!!
selesai je,tunggu apa lg,melantak la

Labels:



Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!