♥ hunnybunnybaby ♥
Fun Bengkel Pengurusan Seni MAKUM 2012, UUM.

Tuesday, July 3, 2012 @ 7:31 PM | 0 Comment [s]



ampun dipinta sebab lama sangat tak update cerita baru, baru dapat masa dan peluang untuk update cerita dan aku pernah cakap yang aku hanya akan update bila ada gambar dan bila aku rasa nak bebel..hikhik.. Tak mau intro panjang-panjang sampai dua-tiga muka surat macam sekolah dulu. 

Ceritanya bermula di UUM pada 28 Jun 2012 hingga 30 Jun 2012.

Beberapa buah universiti telah terlibat dalam satu bengkel yang diberi nama Bengkel Pengurusan Seni MAKUM 2012 yang dianjurkan oleh pihak UUM. Universiti yang terlibat UMK,Unisza, UMT, UMP, UKM, UTHM, UiTM Arau, UniMAP, UUM (lupa satu lagi,ampun). Kami diajar selok belok cara menguruskan sesuatu event dengan lebih baik. Alhamdulillah sepanjang tiga hari dekat sana, ilmu yang diberi sangat berguna dan rasa macam tak puas lagi. All this awesome pictures credit to our photographer from UMT, Chek Wan and UUM, Lita. Thanks to both of them for great pictures.

Gambar-gambar ni semua time jelajah pusing 1 UUM. Penat sampai aku tambah demam yang dah memang demam. 


penat sudah

depan dewan UUM

awesome

dlm library pun boleh xD

us =)

we <3

auwww

saat sampai terus daftar

library again

and again

susur gajah

adore your university

depan dewan again

and again

depan library

dekat jam besar UUM

library again

we are awesome~!!

Malam tu kitaorang disajikan dengan teater Dejavu Seorang Wanita sebelum dipertandingkan untuk Festival Teater MAKUM di UM. 

.......................

dah-dah. banyak benar aku bebelnya. ampun sebab entri ni agak panjang sedikit. biasa la bukan selalu aku post entri baru kan..heeee~ 

p/s : rugi nya tak balik rumah terus,padahal dekat. Y_Y
p/s/s : esok exam speaking muet, wish me luck =)



Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!