♥ hunnybunnybaby ♥
#DOF dihati :)

Saturday, October 27, 2012 @ 8:41 PM | 0 Comment [s]


hey hey hey~!! Selamat Hari Raya Aidil Adha untuk semua umat Islam yang ada. Okea, aku bukan lah nak story pasal raya haji aku yg kureng gara-gara demam dan tidur seharian serta mama,abah pergi haji semua tu. Aku nak bebel pasal last day semester 5 dan itu bermakna last day kami bersama 106 orang.Yela, pasni kan sorang ke sana, 2 orang ke sana untuk latihan industri dan aku? ye aku masih kekal berlatihan industri dekat UMT. Nah, nampak tak betapa setia nya aku dgn UMT ni? HAHA.

  banyak cerita sedih, suka, duka semua ada. Bergaduh di saat-saat akhir dan di cop gelaran geng puaka kerana ketawa tak hengat dunia, main rembat je nak ckp lucah dan touch n go bagai HAHA. Mohon jgn salah faham, biar puaka di luar, asalkan tak menghina, buat cerita dekat belakang kan? :) Yang kahwin pun dah ada, yang masih berteka teki couple ke tak pun masih teka teki lg *uit cepat declare la :D Macam-macam suka ria kami bersama selama 2tahun lebih ni.

  Permulaan semester 1 kami bersama lepas tu berpecah kepada dua, Phirana dan Shark. Dua kumpulan berbeza kerana salah faham. Lepas tu kami bersatu, terus bersatu sampai sekarang walaupun kadang kala ada salah faham yg berlaku. Pelbagai memori telah diukir selama bersama. Yang penting kami sentiasa menjadi pelajar DOF dan tak pernah tak bangga dengan gelaran pelajar perikanan. Yeay! we proud about it even people keep talking that "fishery? oh jadi nelayan la kan". We don't even fucking care *ops terkasar lak* cause we proudly DOF and always be together in whatever condition.

 Cukup lah kut aku membebel dekat sini, just enjoice the pictures :)

puaka :D

no more final exam as diploma weeee~

cla dan yani :)

weeeeeee :)

malam bbq :)

roomate tapi mcm biasa lilah suka menghilang :D




shieda si puaka department mulut bak kata rahmat :D

merindui mereka

bersama selamanya :'D

mama diey with cla :)

aummm dap dap :D

om nom nom nom

aumm aumm

puaka-puaka mengejar makanan :D

diva much? haha

IJ 306 di hati :')

merindui saat kita bersama berempat :)
cla ditertawakan gara2 tertipu oleh mereka :'D

weeeeeee 

:')

kau,aku :)

berlima :)

mereka yg plg aku rindu TT__TT


kami anak ikan :)

puaka department ketawa :D

p/s : harap maaf entri kali ni panjang dan banyak beno gambar.

p/s/s : gambar sebahagian dari zul the photographer



Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!