♥ hunnybunnybaby ♥
Last exam. Mama dan Abah pergi haji

Monday, October 1, 2012 @ 9:04 PM | 0 Comment [s]


Heyya~!! holla wahai semua blogwalkers sekalian. Terima kasih daun keladi kerana mengunjungi blog yg usang dan bersawang ini *oh skema ayat wa*  HAHA. Sebenarnya aku ni bosan sampaikan tak tau nak buat apa dekat rumah ni. Eh! dekat rumah? yola, balik rumah untuk cuti study week dan kebetulan nak hantar mama dgn abah pergi haji 6/10/12. Berat hati sangat nak bagi mama dgn abah g tapi impian umat Islam nak menjejakkan kaki dekat sana kan dan salah satu rukun Islam :)

Aku takdak nak cerita pape pn sebenarnya, saja nak conteng dekat sini. Idea nak bebel pun takdak sgt, ni pun tgh tepu dgn baca navigasi first paper nnt. Btw, pray for my luck untuk last final exam 10/10/12,11/10/12 dan 15/10/12. Last final exam bersama diploma, last bersama diploma, last everything with diploma. Gonna miss them so much and insya Allah will always contact them :')

Cukup bebel. Nak tayang muka boleh? wakakaka. tayang muka sebelum final exam.

GOOD LUCK UNTUK SEMUA BUDAK DIPLOMA PERIKANAN UMT TAHUN1, TAHUN2, TAHUN3 UNTUK FINAL EXAM SEMESTER NI :)


Dan selamat pergi dan selamat pulang buat Encik Mohd Rabi Bin Mohd Kassim a.k.a abah dan Puan Bebe Zainab Bt Ali a.k.a mama ke Mekah untuk menunaikan haji. Kami adik beradik sentiasa doakan buat mama dgn abah. Kami sayang mereka :)




Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!