♥ hunnybunnybaby ♥
Dah tua!! HAHA

Saturday, November 17, 2012 @ 6:57 PM | 0 Comment [s]



hey..... hari ni tak nak bebel panjang sebab nak buat shout birthday untuk seseorang. Mungkin kau fikir aku lupa tapi sebenarnya aku tak lupa sebab aku dah memang plan nak wish lambat, mihmihmih. Yela, semua orang busy jadi orang first wish la bagai kan, so aku tak nak la berebut dengan orang lain. Biar jadi orang yang ke berapa pun asalkan wish tu kekal dlm ingatan kau sampai kau tua =) *eh kau memang dah tua :D*

So, here we go~!!!


Hadiah ini tak seberapa dengan apa yg kau dapat dan aku tahu tulisan aku buruk sangat *sedar diri ngeee*.

   Khairul Azhar semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa dirahmati Allah dalam setiap jalan yang awak pilih. Sentiasa ingat apa yang berlaku dalam hidup semua ada hikmah dan rezeki yang diberi olehNya. Also good luck for your exam next week. Insya Allah you will get what you want =)


Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!