♥ hunnybunnybaby ♥
Masih mencuba.

Sunday, December 30, 2012 @ 7:20 PM | 0 Comment [s]


     Assalamualaikum. Dah dekat 2 minggu aku struggle untuk lupa dan move on semua tapi sampai sekarang aku stalk, aku ingat dekat dia. Susahnya lahai nak lupakan semua benda. Kekadang aku rasa aku ni mcm loser gila sebab masih kejar benda yang takkan pernah kau dapat sampai bila-bila. Hati aku terus jatuh bila saat aku baca status dia untuk perempuan tu. Betapa bodohnya aku ni sebab terus tunggu dia.

      Dekat twitter hampir setiap hari aku meroyan dan aku rasa orang makin fed up dah rasanya dengan aku ni. Its not as easy as that untuk aku lupakan dia. Bukan aku tak nak tapi aku takut nak hadapi reality ni. Saat aku kuat nak lupakan dia, saat tu aku takut nak lepaskan memori antara kami berdua. Memori yang hanya tinggal memori. Aku ego sampai aku katakan aku dah lupakan kau, aku cakap  kau budak-budak tapi sebenarnya tak. Ego aku tinggi, tapi sepanjang dengan kau aku buang ego aku. Bodohnya aku.

     Cinta aku dekat dia tak pernah pudar, tak pernah kurang walaupun aku terus mencuba untuk benci dia dan lupakan dia. Sekarang aku banyak habiskan masa aku dengan baca buku indie. Tapi bila aku duk seorang mesti aku teringat balik semuanya. Aku gembira tengok dia gembira tapi hati aku sakit. Sakit macam kena toreh dengan pisau gegila. Hujung tahun 2012 bukan penamat yang baik buat aku. Penamat yang menyakitkan, penamat yang aku mengharapkan biar terus tamat tanpa ada lagi penyambungnya.

p/s : aku tak mengharapkan apa-apa lagi cuma jagalah dia, jangan kau sakiti dia sama macam kau sakiti aku.


Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!