♥ hunnybunnybaby ♥
Please stay strong dear heart.

Tuesday, December 18, 2012 @ 6:49 PM | 0 Comment [s]

     
       Assalamualaikum. Hari ni kerja aku cuma duk saja macam orang sakit jiwa dekat luaq senyum hat dalam hati sakit bak dicucuk sembilu *ayatt tudiaaa* Aku perasan sejak aku kembali berseorang ni mulut aku kemain lagi senang nak memaki, mencarut sana sini. Baran aku? Jangan cakap la, makin menjadi-jadi. Kalau boleh semua orang aku nak mengamuk, aku nak maki, aku nak marah. Aku tak tahu kenapa jadi camtu. Takkan la sebab kesan jiwa sakit ni aku terus jadi camtu kan. Aku rasa macam orang lurus bendul pun ada pi add dan stalk perempuan tu bersama dia. Rasa bertambah bendul bila aku add perempuan tu dan perempuan tu approve. Bertambah-tambah meroyan lah aku dua tiga hari ni. Dengan bermacam-macam masalah. Serabut gak kepala fikir. Kenapa ja takda ubat yang boleh buat aku lupakan semua benda dengan dia, kenapa ja takda ubat yang buat aku ubat ja hati ni dalam sekelip mata. Kalau ada kan senang, takyah la aku nak sakit jiwa sampai macam ni sekali, takda la kawan aku sampai hampir mati gara-gara bunuh diri sebab cinta.

     Kekadang tu aku fikir gak kenapa cinta ni kan bila masanya indah, indah gegila, tapi bila jatuh sakit, perhhh memang teramat sakit menusuk ke kalbu. Orang cakap "ala kau akan lupa punya bila kau jumpa orang baru" HAHA! Dulu kalau kau cakap camtu dekat aku mungkin aku akan iyakan sebab aku tak bersungguh sangat sayang dan tak mengharap mana. Tapi kali ni, dia punya frust tu sakit sangat, merana sangat sebab aku memang aim dia sebagai future aku, memang aku berkorban untuk dia, aku cuba buat apa yang dia nak, tapi tup tup jadi camni. Sampai aku fikir, cinta tu tak sepatutnya wujud dalam dunia. Tak sepatutnya ada cinta dalam jiwa memasing. Tapi aku fikir balik kalau takda cinta, tiadalah aku, takda cinta, tiadalah keluarga yang penuh kasih sayang.

   Aku rasa cukup kut aku bebel hari ni. Hah nampak tak betapa rajinnya aku nak update entri baru dekat blog ni. Nasiblah korang jemu dengan cerita aku membebel pasal cinta ni semua. Sabar jela ek.

p/s : Cinta banyak ajar kita untuk menghargai dan dihargai. Cinta yang indah di mana kita disayangi dan dicintai dengan sepenuh hati tanpa sebarang keraguan serta hidup sampai akhir hayat.


Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!