♥ hunnybunnybaby ♥
Ampun dan maaf dipinta.

Thursday, August 1, 2013 @ 11:31 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum. Hey ho adik adik, abam abam dan kakak kakak sekalian. Acano puasa? Bereh dop? Lagi 7 hari bulan Ramadhan nak meninggalkan kita, entah dapat atau tidak untuk merasa bulan Ramadhan lagi sekali tahun depan. In Sha Allah ada la peluang tu kan. Gua ni saja ja sebab takda benda nak buat pun dekat rumah. Online pun bukan selalu, jarang yang amat, busy kalah presiden kelab. Peluang untuk kejar 10 malam terakhir ni bukan senang lelebih lagi ada plak budak tahfiz dari Thailand jadi imam, luruh jantung ni. Eh? Haha. Alhamdulillah tahun ni lengkap beraya dan berpuasa satu keluarga. Najmi balik Malaysia tahun ni. Yeay! Walaupun beraya tanpa teman di sisi, gua tarak kisah sebab gua ada family. Gua dah tak berapa nak kisah sebenarnya walaupun kekadang ada gak terbit perasaan rindu dekat dia tapi biasa la tu kan. Haha. Gua malas nak cerita lelebih sebenarnya. Gua kena hambat tidur awal untuk mangkit awal esok.

   Btw, Selamat Hari Aidilfitri in advance,mintak ampun dan maaf atas segala salah dan silap selama ni, hat terkata, termaki, terpukui ka apa pun eh. 0-0 . Bukan pa, takut tak dan nak ucap. Hehe. Harap dapat dimaafkan la ye. Kalau tak mau maafkan kita takleh la nak kata pa kan. Kita tau kita ni sapa T^T. Haha. Sayang semua :)


Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!