♥ hunnybunnybaby ♥
Rano.boutique

Sunday, June 29, 2014 @ 10:37 PM | 0 Comment [s]

Hey ho!! Assalamualaikum. Gua tengah bosan bersama kekenyangan gara-gara bukak puasa serupa tak lama jumpa makanan. Haha. Gua ni nak promote lah satu online shop dekat instagram. Serius gua cakap baju dia memang class, meletop gitewww. Haha. Untuk yang badan macam gua yang terlebih comel ni pun boleh ja belek ig depa ni. Ada ja baju hat sesuai untuk badan comel macam kita ni. Gua berani promote tak berbayar ni sebab gua pernah pakai dan serius selesa. Tak caya ampa pi usha @rano.boutique dekat instagram. Dekat sini gua letak lah gambar gua yang dah lama gua tak tayang bersama gambar bebudak model rano.boutique. Jemputlah usha dan bershopping lelebih lagi dah dekat nak raya ni. Macam biasa gua tinggalkan blog gua tanpa penutup kata. Chiowww



Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!