♥ hunnybunnybaby ♥
Silkeettaa

Friday, March 27, 2015 @ 9:20 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum. Hey ho. Ehem hari ni iollss rasa nak promote satu online shop ni ja. Jualan di semenanjung dan jugak sabah sarawak. Shawl hat meletopss baq angggg!!! Material shawl dipilih yang terbaik dari satin crepe dan sekarang bidang 40 dikeluarkan. Belit pi lah mcm mana pun, tetap cantik ja terletak. Lelebih lagi manusia hat malas iron mcm gua ni, memang shawl tu akan jadi ja walaupun kita tak iron. Boleh la semua pakat follow instagram depa @silkeetta , produk yang di inspirasi dari tiga sedara perempuan yang dikenali sebagai The Sister. Harga? Jangan risau, takda gst dikenakan. Harga yg mampu milik oleh semua golongan. Jom pakat usha dan follow @silkeetta.

By @silkeettaa "Syaheera by The Sister

We have 5 basic color
Black
Red
Soft Peach
Dusty Pink
Royal Blue

Material | Satin Crepe | 40'
Price | RM 30 (Free Postage)WM/EM add RM5
To purchase, kindly sms/whatsapp us at 017-742 6133 (EM) & 019-402 2580 (WM) #sayajual #onlineshop" via @PhotoRepost_app



Older Post | Newer Post
 kanak-kanak riang


Bie Syuhada


Assalamualaikum. Tak marah kalau mau salin katanya tapi lebih manis kalau minta kebenaran tuannya :)


GPS

Diary About


Mari-mari

Instagram

The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Bie Syuhada

Best View at GOOGLE CHROME!